Glöm inte energideklarationen

Dagens inlägg skiljer sig åt från vad jag brukar skriva om, för detta inlägg ska handla om något så viktigt som ett företag som vänder sig till den som vill göra en energideklaration i Strängnäs. Ni vet ju att jag skriver väldigt många inlägg om matlagning och bakning, då jag är mycket intresserad av detta. När jag skulle köpa ett nytt hus kollade jag givetvis hur köket såg ut, och det jag såg imponerade, ny spis och nya vitvaror. Men hur var huset i övrigt? Hur mycket energi skulle det här huset egentligen förbruka? Var det något jag behövde se till att åtgärda om jag skulle köpa huset? Frågor som naturligtvis inte går att besvara annat än att man anlitar hjälp av något företag som är experter på det här med energideklaration. Jag valde att höra av mig till ett företag som heter PL Ingenjörsteknik AB, och det är exakt ett sådant företag som är perfekt att vända sig till när man behöver få hjälp inom energideklaration. Det här är en populär tjänst för det är många här i Strängnäs som vill få hjälp inom energideklaration. Även om jag slog till och köpte huset utan att jämföra olika hus med varandra, det vill säga vilka hus förbrukar mer energi än andra, så kan det vara bra att man ändå tar och jämför, för det kostar naturligtvis mycket pengar med ett hus som förbrukar mer energi än ett som inte gör det. Jag hoppas att ingen ska bli så förblindad av kärlek när ni går på husvisning så att ni glömmer av att fråga säljaren om en energideklaration är utförd? Om det inte är gjort är det bra om ni gör en ifall ni spekulerar på att köpa.