Nya tapeter och ny färg gjorde skillnad

God förmiddag, god förmiddag! Ni som troget och lojalt följer mig på bloggen vet att jag har flyttat till en villa i Huddinge kommun, på landet men bara en kvart från stan. Närheten till skog och mark var avgörande och efter att ha bott i huset sedan i april kan jag bara säga att jag trivs jag trivs alldeles fantastiskt. I dag hade jag tänkt att jag skulle prata med er om att jag vände mig till en målare i Huddinge för att få hjälp att tapetsera och måla om alla rum i huset. Det behövdes ny färg på väggar och tak och de gamla strukturtapeterna från 1985 hade sett sina bästa dagar. Jag fick då hjälp av Premium Måleri, och med deras hjälp har det blivit otroligt fint invändigt, och ni som vill veta mer om Premium Måleri kan läsa vidare här

Det var en kollega till min före detta fru som tipsade mig om att vända mig till Premium Måleri när han hörde att jag letade efter en målare i Huddinge. Han berättade att Premium Måleri är ett företag i Huddinge med omnejd som kan åta sig i stort sett allt inom måleri, och han hade själv vänt sig till dem och hade inget att klaga på. Det har blivit så fint inne i huset, helt utifrån mina förväntningar, och eftersom jag blev så nöjd så vill jag förstås skriva ett inlägg om Premium Måleri för att dela med mig om det här företaget till er. Om det nu är så att ni skulle behöva anlita en målare i Huddinge med omnejd så vill jag tipsa er om att höra av er till Premium Måleri. Jag fick all den hjälp som jag behövde utifrån mina förutsättningar, önskemål och behov.