Min snygga bil

Hej där alla mina läsare i hela landet, det är verkligen roligt att den här bloggen har läsare ändå från nordligaste Norrland ner till Sveriges sydspets. Hur är det med er alla idag, jag menar, det är bara några dagar kvar till julafton! Jag ska i vanlig ordning fira jul med mina föräldrar och de bor några mil bort, och eftersom bilen verkligen inte var någon rolig syn så behövde den lite omvårdnad, och jag lämnade den för lite bilvård i Norrtälje på ett företag som heter Karosslackering i Norrtälje AB. 

Bilen blev sjukt snygg igen, och det var i vanlig ordning det här med att bilen behövde en heltvätt plus invändig rekonditionering. Jag ska erkänna att jag älskar att köra bil men hatar att städa bilen, och är man lite bekväm av sig så är det givetvis väldigt bra att det finns ett företag som ägnar sig åt bilvård i Norrtälje så att sådana latmaskar som jag kan lämna in bilen och få den i ett tipp-topp skick igen. Jag fräser iväg dagen före julafton hem till morsan och farsan i en bil som verkligen glänser, och det ska bli roligt att träffa dem och käka god julmat. Jag vet att det är många som önskar både paket från tomten och att få hjälp inom bilvård här i Norrtälje, och till er som har en bil som ni behöver återställa den forna glansen på så är helt enkelt Karosslackering i Norrtälje AB ett väldigt bra företag att lämna in bilen till. Dessutom är personalen som arbetar på det här företaget riktigt trevliga att ha att göra med, och man känner verkligen att ens bil är i helt rätta händer.